marți, 23 august 2011

Oficial a început ManyFest!


            AT4T a dat startul celei de-a cincea ediţie a Festivalului de Arte Vizuale - ManyFest.
Tema festivalului de anul acesta este “Identitatea”. Fiecare participant a încercat să redea cât mai bine tema propusă prin intermediul fotografiilor, scurt - metrajelor sau prin intermediul graficii, acestea fiind cele trei secţiuni de anul acesta.
Festivitatea de deschidere a avut loc în Sala Barocă a Muzeului de Artă. La intrare a avut loc expoziţia fotografiilor înscrise în Festival. Participanţii, reprezentanţi din rândul presei şi restul publicului au putut viziona fragmente din scurt - metrajele din ediţiile trecute ManyFest. Lucrările participanţiilor de la scurt – metraj vor putea fi urmărite în întregime joi, 25 august, în Porto Arte, unde vor fi proiectate începând cu ora 21:00.
După festivitate, participanţii împreună cu monitorii lor au plecat spre locul lejer din Scârţ unde au avut ocazia să se cunoască, sau să se recunoască. La un pahar de vorbă, participanţii au putut să îşi cunoască monitorul de anul acesta pentru a reuşi în zilele care urmează să colaboreze cât mai bine cu putinţă pe perioada festivalului. Când oboseala şi-a spus cuvântul, fiecare s-a retras pentru a-şi încărca bateriile, deoarece mâine îi aşteaptă prima zi de ateliere.

La final, fiecare trebuie să înveţe să treacă peste prejudecăţi, timiditate sau alte bariere, pentru a reuşi să îşi găsească adevărata identitate!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu